FAQ

Întrebări frecvente


SUNT BENZILE CREST 3D WHITE SIGURE PENTRU DINȚI?DA, acest produs este formulat pentru a fi sigur și eficient atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Toate datele noastre privind siguranța indică faptul că Benzile 3D White sunt sigure pentru smalțul dinților.Ele conțin același ingredient de albire ca și produsele profesionale utilizate de dentiști pentru a albi dinții.BENZILE CREST 3D WHITE VOR AFECTA LUCRAREA MEA DENTALĂ?Benzile Crest 3D White vor albi DOAR dintii naturali.  Benzile nu vor albi capacele, coroanele, furnirurile, umpluturile sau protezele. Nu utilizați cu bretele dentare. Dacă aveți nevoie de lucrări dentare, aveți lucrări dentare sau aveți colorări de la medicamente, adresați-vă medicului dentist pentru a determina dacă albirea este adecvată.Benzile Crest 3D White Gama 3D conțin un GRIP NO-SLIP și sunt proiectate să se țină bine de dinți.Nu utilizați pe dinți care se mișcă sau restaurări temporare sau pierdute.CÂND VOI ÎNCEPE SĂ VĂD REZULTATE CU BENZILE CREST 3D WHITE?Rezultatele notabile variază în funcție de persoană, dar majoritatea oamenilor încep să vadă rezultatele la jumătatea regimului, cu rezultate complete la finalizare.

SUNT ÎNSĂRCINATĂ, MAI POT FOLOSI BENZILE CREST 3D WHITE?

Deși nu există dovezi că albirea dinților în timpul alăptării sau în timpul sarcinii este dăunătoare, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a utiliza Benzile Crest 3D White.

CÂT DUREAZĂ ALBIREA DINȚILOR?

Durata de timp în care dinții vor rămâne mai albi sunt influențați de mai mulți factori, inclusiv cât de des consumați cafea, ceai, cola, vin roșu sau țigări. Cele mai avansate benzi de albire Crest, Supreme FlexFit& Professional Effects, vă păstrează dinții mai albi timp de 12 luni

CÂT DE MULT TREBUIE SĂ AȘTEPT DUPA ALBIREA DINȚILOR?

Consumul de alimente dupa ce ai folosit benzile nu va afecta rezultatele.Nu există restricții de mâncare sau băutură după folosirea benzilor Crest 3D White Whitestrips.

POT PURTA BENZILE MAI MULT DECÂT ESTE RECOMANDAT?

Vă recomandăm să urmați instrucțiunile de utilizare ale Crest pentru fiecare produs. Timpul mai lung de purtare poate duce la creșterea sensibilității la dinți și / sau a disconfortului gingiilor.

UNEORI VĂD PETE ALBE PE DINȚII MEI IMEDIAT DUPĂ ÎNLĂTURAREA TRATAMENTULUI. VOR DISPĂREA?

Da, petele albe sunt temporare. Aceste pete nu sunt dăunătoare și vor dispărea în câteva ore.

CUM FOLOSESC BENZILE CREST 3D WHITE?

Cel mai bine este să nu vă spălați dinții imediat înainte de a vă aplica benzile .Deschideți husa și scoateți banda dorită. Îndepărtați fâșiile de pe garnitura de susținere și aliniați-vă cu linia gingiei. Apăsați ușor pentru un contact bun. Infășurați restul benzii în spatele dinților pentru a o ține pe loc. Purtați benzile pentru perioada de timp necesară, apoi îndepărtați-le și aruncați-le.

ESTE OK DACĂ FOLOSESC BENZILE CREST 3D WHITE UNA DUPĂ ALTA?

Da. Cu Benzile Crest 3D White Whitestrips , puteți utiliza o singură bandă imediat după cealaltă (una după alta).Purtați benzile pentru timpul instruit, apoi îndepărtați-le; clătiți sau ștergeți dacă este necesar, apoi aplicați o a doua bandă (Vă rugăm să rețineți: folosirea benzilor una după alta poate crește sensibilitatea dinților).

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ SAR PESTE O APLICARE DE TRATAMENT?

Puteți săriți sau pierdeți câteva aplicații fără a afecta beneficiile dvs. de albire.

POT REFOLOSI BENZILE

Nu, folosirea unei benzi din nou nu va oferi beneficii de albire a dinților.Chiar dacă este posibil să existe gel pe bandă când îl scoateți, cea mai mare parte a peroxidului de hidrogen a fost epuizată.

CE FAC DACĂ BENZILE CONTINUĂ SĂ CADĂ?

Priviți o oglindă pentru a aplica corect benzile, asigurându-vă că banda este în contact bun cu dinții. Dacă benzile încep să alunece, închideți gura și creați aspirația pentru a strânge din nou benzile. Nu atingeți benzile excesiv cu limba. Puteți încerca să blocați ușor banda în spațiile dintre dinți cu unghia, apoi să o pliați în spatele dinților. Multe dintre gama Crest 3D contin acum Grip-ul fara alunecare de la Crest, oferind o tehnologie Advanced Seal – special concepută pentru a adera puternic la dinții dumneavoastră.

CUM ÎNLĂTUR GELUL ÎN EXCES RĂMAS PE DINȚII MEI DUPĂ FOLOSIREA BENZILOR?

Deoarece gelul rămas nu este dăunător, puteți face oricare din următoarele:

  1. Clătiți gura cu apă
  2. Ștergeți gelul de pe dinți
  3. Periați-l
  4. Lăsați-l, deoarece se va dizolva în cele din urmă

 

DINȚII MEI VOR FI MAI SUSCEPTIBILI LA PĂTARE DUPĂ FOLOSIREA BENZILOR CREST?

Nu. Benzile Crest nu vor face ca dinții dvs să se păteze mai repede.

POT PURTA BENZILE CREST PESTE NOAPTE ÎN TIMP CE DORM?

Nu, nu purtați benzile Whitestrips peste noapte sau în timpul somnului.Aceste tratamente sunt concepute pentru a fi purtate doar pentru timpul recomandat de utilizare.

ÎMI POT PIERIA DINȚII IMEDIAT ÎNAINTE DE FOLOSIREA TRATAMENTULUI

VĂ RUGĂM NU periați dinții ÎNAINTE de a aplica benzile Crest Whitestrips .Pentru a evita iritarea gingiilor, permiteți-i un timp să treacă după ce ți-ai periat dinții pentru a aplica benzile Crest Whitestrips.

POT SĂ ÎMI PERIEZ DINȚII IMEDIAT DUPĂ FOLOSIREA TRATAMENTULUI

Da, după ce ați utilizat benzile Crest Whitestrips, puteți să vă periați gentil dinții.

POT FOLOSI BENZILE CREST WHITESTRIPS DUPĂ CURĂȚARE PROFESIONALĂ LA DENTIST

Ar fi de preferat să așteptați câteva zile după o curățare dacă gura dvs. este încă sensibilă înainte de a utiliza benzile Crest Whitestrips .Utilizarea tratamentului la scurt timp după o curățare poate cauza mai mult disconfort. Vă recomandăm să discutați acest lucru cu medicul dentist.

POT FOLOSI PASTA DE ALBIRE ÎN TIMP CE FOLOSESC BENZILE CREST?

Da. Vă recomandăm utilizarea pastei de dinți Crest Whitening în timp ce vă albiți dinții pentru a vă menține zâmbetul alb.

POT FOLOSI APĂ DE GURĂ DUPA FOLOSIREA BENZILOR CREST?

Este bine să clătiți cu o apă de gură normală dupa folosirea benzilor de albire Crest 3D White.

BENZILE MELE CREST SUNT EXPIRATE, LE MAI POT FOLOSI?

Deși benzile Crest 3D White Whitestrips care și-au depășit data de expirare sunt încă în siguranță, nu le recomandăm să le folosiți după data de expirare, deoarece eficacitatea ingredientului de albire s-ar putea diminua.* Toate tratamentele Crest expediate de pe site-ul nostru sunt de minim 1 an.

CARE SUNT INGREDIENTELE DIN BENZILE CREST 3D WHITE?

Apă – Împiedică carbomerul să deshidrateze dinții.

Glicerina – Humectant, acționează pentru a îngroșa gelul, ajută la lipirea gelului astfel încât să adere la dinți.

Peroxid de hidrogen – ingredient de albire

Carbomer – agent de gel, conferă proprietăților de adeziune gelului

Polivinilpirolidonă (PVP) – Polimer adeziv

PEG – Umectant, acționează pentru a îngroșa gelul, ajută la lipirea gelului, astfel încât să adere la dinți.

Copolimer acrilat – polimer de îngroșare.Ajută la păstrarea benzii într-o singură bucată în timpul utilizării.

Hidroxid de sodiu * – Reglează pH-ul la neutru

Zaharină Sodică * – Gust mai bun

Pyrophosphate * – Protejează împotriva tartrului numai în Crest 3D White Whitestrips Stain Shield

* Aceste ingrediente sunt sursa de conținut de sodiu – Vezi eticheta Valori Nutriționale pentru conținutul total de sodiu.

INGREDIENTE – Benzi și suporturi

Strat de albire texturate – polietilenă

Suport – polipropilenă

 

Доставка и плащане

Când va fi trimisă comanda mea? Comanda dvs. va fi expediată în termen de 24 de ore, vom face tot posibilul pentru a vă pregăti coletul pentru expediere în aceeași zi. Comanda dvs. poate întârzia numai în cazul în care este comandată dintr-un oraș sau un sat mai mic, unde nu există un birou al unei companii de curierat. În cazul in care este nevoie de precizări suplimentare, noi vă vom contacta.

 

Care este prețul de livrare până la adresa mea sau la biroul unei companii de curierat?

Costul livrării este de 25 de lei, până la orice punct din România

Dacă comandați produse Crest în valoare de peste 600 lei, livrarea va fi gratuită.

În câte zile va fi livrată comanda la adresa mea?

Livrările se efectuează în termen de 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Cum pot returna un produs?

Principala modalitate de plată pentru un produs este plată în numerar la livrare (ramburs). Când primiți comanda dvs. de la un curier de la o companie de curierat, dumenavoastră aveți posibilitatea de a verifica conținutul coletului și apoi să plătiți suma solicitată de curier.

Cum pot returna un produs?

Dacă doriți să returnați produsul achiziționat de dvs., noi vă vom oferi un produs înlocuitor sau returnarea sumei pe care ați plătit-o la achiziție. La returnarea unui anumit produs, acesta trebuie să fie în ambalajul original, neutilizat și sigilat. Nu vă putem oferi returnarea sumei dacă produsul este deja utilizat sau deteriorat (șifonat, rupt sau are benzi lipsă).  Dvs. puteți returna produsul în 30 de zile de la primirea acestuia, prin livrarea la un birou al unei companii de curierat.