fbpx
Promo

Pasta de Dinti Opalescence Whitening Cool Mint 133gr

0 din 5 pe baza evaluării a 0 clienți
(0 recenzii clienți)

65.00 lei 60.00 lei

Comandă rapidă
  • Descriere

Pasta de dinți Opalescence Whitening

 

Pasta de dinți Opalescence Whitening este singura pastă de dinți de care aveți nevoie pentru a vă menține zâmbetul sănătos și strălucitor! Aceasta este formulată pentru a oferi efecte excelente de albire ajutând în același timp la întărirea smalțului, prevenirea cariilor și promovarea sănătății orale. Este sigură pentru utilizarea de zi cu zi.

 

  • 138 mlTub de pastă de dinți Opalescence Plus
  • 2 xtuburi de 138 ml de pasta de dinti
  • Protecție maximă pentru restabilirea smalțului și a dentinei
  • Aromă proaspătă

 

 

Utilizare :

Adulți și copii cu vârsta de 2 ani și peste: Periați dinții temeinic, de preferință după fiecare masă sau cel puțin de două ori pe zi, sau în conformitate cu instrucțiunile unui dentist sau medic. Instruiți copiii sub vârsta de 6 ani cu obiceiuri bune de periere și clătire (pentru a minimiza înghițirea.) Supravegheați copiii după necesități până când sunt capabili să se spele pe dinți fără supraveghere.

 

Avertizare:

Nu lăsați la îndemâna copiilor cu vârsta sub 6 ani. Dacă este înghițită accidental o cantitate mai mare decât cea folosită pentru periaj, obțineți ajutor medical sau contactați imediat un centru de control al otrăvurilor.

 

Ingrediente:

 

Ingredient activ : Fluorura de sodiu ide 0,25% g / g

Inactiv : Glicerină, apă (aqua), silice, sorbitol, xilitol, aromă (aromă), poloxamer , laurilsulfat de sodiu, carbomer , FD și C albastru # 1 (CI 42090), galben FD & C galben 5 (CI 19140), benzoat de sodiu, Sparkle (CI 77019, CI 77891), sucraloză, gumă de xantan

 

Livrare

Locul livrării
Bunurile comandate vor fi livrate la adresa de livrare specificată de Cumpărător.

Valoarea livrării
Valoarea totală a livrării include prețurile bunurilor, costurile de ambalare și transport, precum și taxa aplicată unei trimiteri contra ramburs. Costul mediu de livrare la comanda produselor este în valoare de 25 de lei

Prețuri și plăți
Prețurile bunurilor sunt libere și pot fi modificate. Prețurile rămân fixe și nu sunt supuse modificărilor în intervalul dintre confirmarea comenzii și efectuarea plății în termenul specificat.
Preturile bunurilor sunt in lei românești

Plata produselor comandate de pe site-ul white-ro.com se efectuează deocamdată numai în mod exclusiv prin ramburs (plată la livrare).

Termen de livrare
Termenul de livrare este determinat de modalitatea de livrare aleasă.
Pentru localitățile mici, termenul de livrare este de 4 zile lucrătoare
Pentru localitățile mai mari, termenul de livrare este de 3 zile lucrătoare