fbpx
Promo

Pasta de Dinti Opalescence Whitening Sensitivity Relief 133gr

0 din 5 pe baza evaluării a 0 clienți
(0 recenzii clienți)

75.00 lei 70.00 lei

Comandă rapidă
  • Descriere

Pasta de Dinti Opalescence Whitening Toothpaste Sensitivity Relief

 

Aceasta ajută la reducerea sensibilitatea dureroasa a dintilor la frig, de căldură, acizi, dulciuri, sau de contact. Opalescence Whitening Sensitivity relief pasta de dinti Formula de Formula are toate avantajele pentru albire si oral asupra sanatatii ca Formula Originala, insa include nitratul de potasiu pentru a ajuta la ameliorarea sensibilitatii.Aceasta ajută la reducerea sensibilității dureroase a dinților la frig, căldură, acizi, dulciuri sau contact.

 

 

  • Pasta de dinți profesională de albire îndepărtează petele de suprafață și reduce sensibilitatea dinților
  • Ajută la reducerea sensibilității dureroase a dinților la frig, căldură, acizi, dulciuri sau contact
  • Gramaj 133g pe tub
  • Reducerea sensibilității dentare, aromă de mentă
  • Gluten Free Certified și Kosher Certified. Fabricat in USA

 

Utilizare :

 

Adulți și copii cu vârsta de 2 ani și peste: Periați dinții temeinic, de preferință după fiecare masă sau cel puțin de două ori pe zi, sau în conformitate cu instrucțiunile unui dentist sau medic.Instruiți copiii sub vârsta de 6 ani cu obiceiuri bune de periere și clătire (pentru a minimiza înghițirea.) Supravegheați copiii după necesități până când sunt capabili să se spele pe dinți fără supraveghere.

 

Avertizare:

Nu lăsați la îndemâna copiilor cu vârsta sub 6 ani. Dacă este înghițită accidental o cantitate mai mare decât cea folosită pentru periaj, obțineți ajutor medical sau contactați imediat un centru de control al otrăvurilor.

 

Ingrediente:

 

Ingrediente active: Fluorură de sodiu 0,25% g / g ( Anticavitate ), Nitrat de potasiu 5% g / g.

Ingrediente inactive : apă (aqua), silice, xilitol, glicerină, sorbitol, aromă (aromă), poloxamer 407, laurilsulfat de sodiu, carbomer , FD & C albastru # 1 (CI 19140) , Hidroxid de sodiu, sucraloză, gumă de xantan.

 

 

Livrare

Locul livrării
Bunurile comandate vor fi livrate la adresa de livrare specificată de Cumpărător.

Valoarea livrării
Valoarea totală a livrării include prețurile bunurilor, costurile de ambalare și transport, precum și taxa aplicată unei trimiteri contra ramburs. Costul mediu de livrare la comanda produselor este în valoare de 25 de lei

Prețuri și plăți
Prețurile bunurilor sunt libere și pot fi modificate. Prețurile rămân fixe și nu sunt supuse modificărilor în intervalul dintre confirmarea comenzii și efectuarea plății în termenul specificat.
Preturile bunurilor sunt in lei românești

Plata produselor comandate de pe site-ul white-ro.com se efectuează deocamdată numai în mod exclusiv prin ramburs (plată la livrare).

Termen de livrare
Termenul de livrare este determinat de modalitatea de livrare aleasă.
Pentru localitățile mici, termenul de livrare este de 4 zile lucrătoare
Pentru localitățile mai mari, termenul de livrare este de 3 zile lucrătoare